Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Uraturi De Anu Nou

Uraturi De Anu Nou. Uratura scurta de anul nou. .repede de anul nou la inima celor dragi, în noaptea de revelion, colindătorii bat la uşile oamenilor pentru a le face urături de anul nou 2020. Un mini film cu politie si uraturi de anul nou organizat de valeriu rotaru. Colectie de uraturi de anul nou: Frunză verde de pelin noi suntem de la mălini….

Colectie de uraturi de anul nou: Tot mai des de anul nou auzim tot felul de uraturi haioase gata sa ne aduca zambetul pe buze in orice moment. Alte uraturi de anul nou vedeti aici. Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! # la mulți ani cu sănătate, să vă dea domnul de toate.

Cele Mai Tari Si Haioase Uraturi De Anul Nou Blog Cu Diverse
Cele Mai Tari Si Haioase Uraturi De Anul Nou Blog Cu Diverse Source from : https://diverse24.blogspot.com/2017/12/cele-mai-tari-si-haioase-uraturi-de.html
Gazda buna, sanatoasa ne primiti la voi in casa? Și astăzi se păstrează datina urătorilor care colindă din casă în casă anunțând venirea unui nou anu, iar urăturile vechi își găsesc locul în prezent. Uratura scurta de anul nou. Verbul a ura, exprimă o dorinţă de bine, rostită la adresa cuiva, de obicei cu ocazia unui eveniment deosebit şi este sinonim cu a felicita. Respectiv, noi îți sugerăm mai multe urături deosebite dintre care o poți alege pe cea potrivită lui.

Frunză verde de pelin noi suntem de la mălini….

Iată câteva urături în versuri ce dăinuie peste ani Fara plugusorul sau uraturi amuzante,de prost gust! Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! # la mulți ani cu sănătate, să vă dea domnul de toate. Gazda buna, sanatoasa ne primiti la voi in casa?

Colinde de craciun, uraturi de anul nou. Colectie de uraturi de anul nou: Uratura de anul nou copii. Verbul a ura, exprimă o dorinţă de bine, rostită la adresa cuiva, de obicei cu ocazia unui eveniment deosebit şi este sinonim cu a felicita. Doamne binecuvanteaza, casa care o ureaza plugusor cu patru boi, plugusor manat de noi.

Urături De Anul Nou 2018 Top 10 Urături In Romania 26 12 2018
Urături De Anul Nou 2018 Top 10 Urături In Romania 26 12 2018 Source from : https://www.cancan.ro/uraturi-de-anul-nou-2018-top-10-uraturi-in-romania-26-12-2018-19905747
Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. Maine anul se porneste, jinisorul se scumpeste si incepem a ura, pe la case a turna! Uratura scurta de anul nou. Uratul, obicei agrar structurat compoziţional după modelul colindelor, practicat în ajun de anul nou. Va doresc intai de toate, un an nou cu sanatate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor.

# la mulți ani cu sănătate, să vă dea domnul de toate.

.repede de anul nou la inima celor dragi, în noaptea de revelion, colindătorii bat la uşile oamenilor pentru a le face urături de anul nou 2020. Fara plugusorul sau uraturi amuzante,de prost gust! În pofida faptului că, odată cu trecerea timpului, acest obicei își pierde din valoare, pentru a menține și a promova datinile strămoșești, iată 4 urături ce vestesc venirea unui nou an. Uratul, obicei agrar structurat compoziţional după modelul colindelor, practicat în ajun de anul nou. Iată câteva urături în versuri ce dăinuie peste ani

În pofida faptului că, odată cu trecerea timpului, acest obicei își pierde din valoare, pentru a menține și a promova datinile strămoșești, iată 4 urături ce vestesc venirea unui nou an. În noaptea anului nou, conform tradiției românești, se merge cu uratul. Colectie de uraturi de anul nou: Anul nou o sa ne fie, inceput de veselie. Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima!

Urături De Anul Nou In Versuri 2020
Urături De Anul Nou In Versuri 2020 Source from : https://agrointel.ro/70182/uraturi-de-anul-nou-in-versuri-2016/
# la mulți ani cu sănătate, să vă dea domnul de toate. Foicica foi trifoi hai caprito dupa. Sa aveti belsug in casa, tot ce va doriti pe masa. .repede de anul nou la inima celor dragi, în noaptea de revelion, colindătorii bat la uşile oamenilor pentru a le face urături de anul nou 2020. La multi ani cu sanatate, sa va dea domnul de toate.

Anul nou o sa ne fie, inceput de veselie.

Să vă spun ce vă doresc. .repede de anul nou la inima celor dragi, în noaptea de revelion, colindătorii bat la uşile oamenilor pentru a le face urături de anul nou 2020. Nu uita nici de clopoțel, buhai sau căciula din piele de cârlan! Rezultatele următoare se referă la oricare dintre termenii căutaţi. Şi toate casele miros a prăjituri tortul fericirii are şapte etaje la ferestre răsună vesele urături vine anul nou cu daruri în bagaje.

Posting Komentar untuk "Uraturi De Anu Nou"