Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Hotel Venus Slanic Moldova

Hotel Venus Slanic Moldova

Each room comes with a tv. Hotel venus slanic moldova sejur 6 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix, tratament 5 zile a cate 2 proceduri/zi/adult, consultie medicala, turistii trebuie sa prezinte biletul de hotel venus slanic moldova are 10 etaje, parter si subsol, dispunem de parcare proprie, gratuita pentru turistii cazati in.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

You can book hotel venus quickly and at a profit on our website. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților o recepție cu program nonstop, un bar și locuri de parcare private gratuite. Hotel venus alfahotels se afla in statiunea slanic moldova.

Ey5kast04rd0ym
vizitati articolul complet aici : eY5KAST04rD0yM
Hotel venus ** este situat în centrul stațiunii slănic moldova, pe strada mihai eminescu numărul 1, în apropierea primelor izvoare minerale din stațiune. Dispune de parcare proprie, gratuita pentru oaspeti, cu o capacitate de 40 de locuri. Dispunem de parcare proprie, gratuita pentru oaspetii nostri, cu o capacitate de 40 revelion 2017 hotel venus 2* slanic moldova 800 lei/ persoana in camera dbl pachetul include:

Proprietatea pune la dispoziția oaspeților o recepție cu program nonstop, un bar și locuri de parcare private gratuite.

Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Each room at the venus hotel features a tv, a refrigerator and mountain views. Www.hotelvenus.ro termeni și condiții politica de confidențialitate politica de cookie regulament de ordine interioară.

În slănic moldova se poate ajunge, din târgu ocna, pe dn12b, aproximativ 18 km. Some units feature views of the mountains or city. Pret persoana/noapte fara taxe de la 116 lei.

Aoubsd1wy0ikam
vizitati articolul complet aici : AOubsd1wY0IkaM
Hotel venus este amplasat in statiune turistica slanic moldova, judetul bacau. Slanic moldova — chisinau — 14:00. Este impresionant, că peste hotare, renumele stațiunii slanic moldova și implicit al hotelului venus este incă vie, deloc de neglijat și posibilitațile resurselor naturale care sunt în continuare o bogație reală.

Free private parking is available on site.

Extrasezon (aprilie, mai, octombrie — noiembrie ) sezon (iunie — septembrie). În zonele publice este disponibil wifi gratuit. Hotel venus dipune de restaurant unde se pot servi mancaruri traditionale dar si din.

Each room at the venus hotel features a tv, a refrigerator and mountain views. Cu trenul se merge până la „saline hc, de unde există autobuze până. The hotel is in 51.2 km from the bacau international airport.

F2x0qlqjwnnu3m
vizitati articolul complet aici : F2x0QlQjWNNu3M
Dispune de parcare proprie cu o capacitate de 40 de locuri. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Hotel venus alfahotels se afla in statiunea slanic moldova.

The hotel is in 51.2 km from the bacau international airport.

+40364431800 — booking, phone, email, photos — no credit card — booking from lei 0 — best price! Dispunem de parcare proprie, gratuita pentru oaspetii nostri, cu o capacitate de 40 revelion 2017 hotel venus 2* slanic moldova 800 lei/ persoana in camera dbl pachetul include: Cazare in camera dubla 4 nopti (30.12.2016.

Posting Komentar untuk "Hotel Venus Slanic Moldova"